The first award went to Altea Corbi from Las Cosas del Solete. The chefs from Cocina Global hope she will enjoy the book Food Photography: From Snapshots to Great Shots. Here is her original winning recipe.
Pastel de capas con crema de pistachos - Layer cake with pistachio cream |
Tortitas
- 1 yogur natural desnatado
Relleno
Ingredients
- 1 skimmed yogurt
- 1 huevo
- 70 gr de harina
- Medio sobre de levadura
- 1 pizca de sal
Relleno
- 250 g de crema de queso
- 150 g de pistachos picados
- 2 rodajas de piña natural
- Miel
Ingredients
Cakes
- 1 egg
- 70 g flour
- Half sachet of leavening
- 1 small pinch of salt
Filling
- 250 g of cream cheese
- 150 g ground pistachio
- 2 slices of pineapple
- Honey
Preparación
Tortitas
Mezclar bien todos los ingredientes. Verter la cantidad de masa deseada en una sartén ligeramente engrasada. Freír ligeramente cada cara.
Relleno
Trocear las rodajas de piña en trozos pequeños y mezclar todos los ingredientes. Montar el pastel de capas alternando las tortitas con el relleno.
Preparation
Cakes
Mix all the ingredients together. Pour the amount of mixture into a slightly greased saucepan. Fry slightly each side of the cake.
Filling
Cut the slices of pineapple in small pieces and mix all the ingredients together. Assemble the layers alternating cakes with the filling.
Muchas felicidades!!!! Una receta fantástica!!!!
ResponderEliminarGraciasss!!! :)
EliminarGraciasss!!! :)
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